Športové hry v DSS

Dňa 29. mája 2013 sme boli na športovom dni, ktorý organizoval DSS prof. Karola Matulaya v Dúbravke. O 7,30 hod. sme odchádzali plní športového elánu z Impulzu. Do Dúbravky sme prišli o 8.40 hod. Na športový deň prišli aj klienti z Betánie, Rozsudca, Kampína a samozrejme, že tam nechýbali ani domáci súťažiaci :-). Niektorí z nás sa tam stretli so svojimi kamarátmi, bývalými spolužiakmi a kolegami. Aj preto bola naša radosť dvojnásobná!Za Impulz súťažili v behu Marcelka Polačeková, Tomáš Dubeň, Kristínka Kárová, Mimina Kvetanová aj Janko Janák. My ostatní – Janka Rybáriková, Zuzka Lipová, Majka Lendacká a ja, sme ich stále povzbudzovali.

Marcelka súťažila v behu na 100 metrov  a vyhrala 1.miesto. Aj v behu na 50 metrov dokonca  vyhrala! A tiež 1. miesto. Mimi súťažila tiež v behu na 50 metrov a získala  zlatú medailu.  Kika  vyhrala 3. miesto v behu na 50 metrov. Janko súťažil v behu na  200 metrov a umiestnil sa na 2. mieste. Súťažil aj náš Tomino v behu na 100 metrov a vyhral. Dokonca zlatú medailu! Mimi, Tomino,  Marcelka a Johny (ako ho volá naša Renátka) vyhrali 2. miesto v štafetovom behu.

Dokopy sme získali štyri zlaté, dve strieborné a jednu bronzovú medailu. Veľmi sme sa tomu tešili a boli sme hrdí na úspechy Impulzu. Pri odovzdávaní medailí a vecných cien bol s nami aj starosta mestskej časti Dúbravka.

Športová príprava pred pretekmi sa nám naozaj vyplatila 🙂 🙂 🙂 !!!

Všetci Impulzáci sa zúčastnili aj ďalších športových disciplín – skákania z miesta, hodu do diaľky a hádzania loptičkami na ciel. Vyskúšali sme si tiež jazdu na trojkolkách a bicykli. Majka, Zuzka, Janka a ja sme robili fotky na pamiatku aj k nášmu článku na webku.

Keď sme došportovali, išli sme sa naobedovať do jedálne „domácich“. Mali sme výborné rezne s ryžou a po obede bol aj čokoládový dezert :-). Potom sme si posadali všetci do záhrady. Nasledovalo celkové vyhodnotenie športového dňa a po ňom očakávaná diskotéka.

Po 14hod. sme sa vrátili do Impulzu. Boli sme unavení, ale príjemne. Všetkým sa nám športový deň veľmi páčil, dobre sme sa na ňom cítili a tešili sme sa z našich úspechov.
Zuzka Martinská