Pre vás – pre nás

Koncert  sa konal vo štvrtok  6.6.2013 v Šali. Zorganizovali ho študenti gymnázia Juraja Fándlyho pre náš Impulz. V januári tohto roku nám vyhoreli naše priestory a dobrovoľné vstupné z tohto koncertu bolo venované na rekonštrukciu našej sviečkárskej dielne.

O 7. 15 hod ráno sme sa stretli v Impulze. A už o 7,30 hod sme odchádzali. Do Šale sme išli šiestimi autami, cesta trvala približne hodinku. Keď sme tam prišli, najprv sme počkali na chodbe na ostatných a potom sme si išli všetci sadnúť do sály. Sedeli sme v prvej a druhej rade, tak sme mali skvelý výhľad. Koncert zahájil moderátor Martin Retro z Rádia Max, ktorý nás aj programom sprevádzal. Veľmi  sa nám páčilo, ako uvádzal každé číslo. V programe boli rôzne tanečné, spevácke a zábavné vystúpenia.

Vystupovali tam talentovaní chlapci a dievčatá z Gymnázia Juraja Fándlyho v Šali, tanečníci zo    Street dance academy, mladá hip hopová speváčka Wendy, Fredo Filo s kapelou,  tanečná skupina  Chick powa z Nitry, známy  rapper  Plexo, speváčka Miška Majorová, moderná tanečná skupina Jumping atď. Z gymnázia Juraja Fándlyho  si pripravili študenti veľmi vtipné Trpaslíčie divadlo, na ktorom sme sa všetci dobre zabávali a veľa nasmiali.

Tiež sa nám veľmi páčilo rapove predstavenie, ktoré predviedol Respot a Spore. Títo, celý koncert pre nás aj zorganizovali, aby nám pomohli a tiež pre nás zložili aj pieseň. Práve tá nám veľmi pomohla pri získavaní peňazí vo verejnej zbierke na záchranu nášho Impulzu.
Celým programom sme boli všetci nadšení a veľa sme sa natlieskali :-):-):-).

Marcelka, Janka, Janko a Michal chodili na pódium po každom kultúrnom čísle. Janka zaväzovala na ruky účinkujúcich náramky priateľstva ako prejav našej vďaky a Marcelka im odovzdávala naše kamienky šťastia a lásky na pamiatku, aby ich sprevádzali životom. Michal spolu s Jankom ich držali. Na záver prečítala naša Ivka úprimne od srdca Ďakovný list za nás všetkých a naša pani riaditeľka darovala pánovi riaditeľovi z Gymnázia Juraja Fándlyho keramické hodiny, ktoré som maľovala.

Ďakujeme Vám za Vašu veľkorysosť a ochotu pomôcť, veľmi si to všetci vážime !
Zuzka Martinská a Janka Rybáriková  z Impulzu