Výstava „Tvorivosť nepozná lockdown“

V pondelok, 24. januára sme sa vybrali do mesta na výstavu, ktorá sa konala v Zichyho paláci. Boli tam vystavené naše obrazy, sviečky a keramika, ktoré sme v Impulze maľovali a vyrábali. Niektoré sme maľovali  na hodinách arteterapie s pani riaditeľkou, iné zase s Lotkou a Dankou.

Ja som tam mala vystavený obraz, ktorý sa volá Kvety dobra. Niektoré obrazy sme robili spoločne. Boli tam otlačené rôzne farby. Na jednej stene viseli namaľované naše portréty a vedľa nich hlinené busty, ktoré sme vyrábali na keramike s Ľubkou. V ďalšej miestnosti bola vystavená séria obrazov s názvom „Cirkus“ a postavičky, ktoré sme vytvárali na keramike z hliny, textilu a dreva.

Na chodbe boli vedľa obrazov aj tkané prestierania, obrusy a koberce ktoré utkala Andrejka v Impulze. V poslednej miestnosti boli naše obrazy, keramické výrobky a sviečky, ktoré boli aj na chodbe. Výstava sa mi páčila. Boli sa na ňu pozrieť aj niektorí naši rodičia a známi. Páčilo sa mi aj video z výstavy, ktoré nám prišlo potom mailom.

 

Janka, Romanko a Michal