„Usmej sa!“

Deň detí sme u nás v Impulze oslávili  netradične  – zúčastnili sme sa vernisáže výstavy „Usmej sa!“, ktorá sa konala na Úrade komisára pre osoby so zdravotným postihnutím.

Spolu s klientmi CSS na Javorinskej ulici sme vystavovali svoje diela. Na výstavu sme išli hneď ako sme sa naobedovali autobusom a potom električkou do Rače. Prišli aj niektorí z našich rodičov a priateľov.

Privítala nás pani Zuzana Stavrovská. Nálada bola dobrá, čakalo nás aj chutné sladké a slané pohostenie, malinovka a káva. Martin z CSS Javorinská skladá básne a všetkých nás zabával svojim humorom. Prišla aj Laura, ktorá nás fotila.

Naša pani riaditeľka aj pani riaditeľka z Javorinskej mali príhovor. Vypočuli sme si aj našu hymnu, ktorú zložil Zbyňo Džadoň. Pozreli sme si obrazy, ktoré sme maľovali. Boli tam aj tkané výrobky, sviečky a naša keramika. Aj klienti z Javorinskej vystavovali svoje obrazy, keramiku a pletené výrobky. Páčilo sa mi, čo  všetko vyrábajú – pletené tašky, papuče, keramické dekorácie a aj maľované obrazy.

Výstava bola pekná, veselá a bola na nej dobrá nálada 🙂

Kika a Marcelka

foto: Laura Belišová, Mgr. Elena Koritšánska (zdroj facebook: Úrad komisára pre osoby so zdravotným postihnutím)