Novoročné posedenie s rodičmi a priateľmi

Tááák a je to tu… Naša tradičná novoročná kapustnica s posedením v kruhu našich priateľov, rodičov a známych sa konala aj tento rok začiatkom januára v Impulze. Keďže sme sa už na ňu tešili, všetci sme sa zapojili do príprav a výzdoby miestnosti.

Ráno prišla Bronka, ktorá s našou terapeutkou Silviou varila kapustnicu. My sme zatiaľ chystali relaxačnú miestnosť, pripravovali jednohubky, prestierali stoly, utierali prach a pripravovali si program na večer. Ani sme sa nenazdali a bolo poobedie, kedy začali prichádzať prví rodičia a známi. Onedlho sa zaplnila celá relaxačka a takmer všetky miesta na sedenie. Prišli aj moji rodičia.

Pani riaditeľka Janka privítala všetkých hostí, porozprávala o predošlom roku, čo sa nám podarilo dosiahnuť, ale aj kto nám pomohol a komu patrí  veľké „ĎAKUJEME“.  Potom začal samotný program. Klienti si spolu s našou vedúcou Silviou pripravili prezentáciu aktivít, ktorých sme sa v predchádzajúcom roku zúčastnili. Po prezentácii sme si pozreli milé divadielko, ktoré Elenka spolu s Tomášom Dubeňom, Kristínkou Karovou, Jankou Rybárikovou, Jankom Janákom, Tomášom Gajdošom a Evkou (sestrou našej pani riaditeľky)  pripravili.  Herci boli veľmi šikovní, rozveselili nás svojimi vtipnými scénkami a kostýmami za čo sme ich na konci odmenili  úprimným potleskom.

Potom už nasledovala výborná kapustnica a občerstvenie, na ktorom sa podieľali aj naši rodičia a priatelia. Každý, kto chcel, sa mohol v diskusii vyjadriť a zhodnotiť, čo nám ten predošlý rok priniesol, v čom sa máme zlepšiť a v čom máme pokračovať ďalej. Dúfam, že tento rok 2016 bude pre nás rovnako úspešný ako ten predošlý a o rok sa spolu pri stole opäť stretneme..

Ivka Kernaševičová