Opekačka na Malom Draždiaku

Dňa 2.7.2013 sme mali tak ako aj po minulé roky, našu tradičnú opekačku pri Malom Draždiaku.  Išli sme tam o 10,00 hod.  Keď sme tam prišli, povyťahovali sme z auta všetky  stoličky aj všetko jedlo, nachystali sme drevo na oheň a išli sme si opekať. Opekali  sme  špekáčiky. A kurčatá, ktoré naši vedúci pripravili, sa tak isto piekli nad ohňom. Snažili sme sa dodržiavať pitný režim, pili sme kofolu a džúsy, ale aj čistú vodu.

Po obede tam došla za nami naša výtvarníčka Danka a potom aj naša pani štatutárka Zuzka. Priniesla nám chutné, vlastnoručne upečené koláče. Rodičia  nášho Michala boli tiež pozvaní. Aj oni nám priniesli koláče – čučoriedkové. Boli skvelé 🙂 tam prišli tak isto. Priniesli aj čistú vodu na umývanie rúk. Boli sme naozaj na všetko dobre  vybavení!!!! Pán Bakoš, Ninkin otec tam prišiel tiež, aj sme ho ponúkli kurčaťom. Bola s nami aj naša výtvarníčka Danka, dobrovoľníčka Bronka  a aj Kikina mama, ktorá obohatila naše piknikové menu o studený už nakrájaný červený melón.

Gratulovali sme tam aj našej pani riaditeľke k narodeninám, dali sme jej pohľadnicu, na ktorú sme sa všetci podpísali a ktorú Zuzka M. a Mimina vyzdobili. Ivica jej dala retiazku s príveskom. Ostatní klienti jej gratulovali tiež.

Ako sa Ti páčilo na opekačke ? Postrehy, názory..
Janko: Bolo dobre. Ponosili sme si veci, porúbali sme drevo s naším majstrom Ferom. Špekáčky boli výborné, zjedol som ich najviac za mojich dvadsaťosem rokov. Nálada bola super, počasie tiež. Všetko prebehlo bez popálenín aj ďalších úrazov.
Kristínka: Vyšiel nám pekný deň. Svietilo nám poriadne slnko a bolo teplo. Išli sme po chládku. Mali sme kofolu, aj iné malinovky. Bola tam krásna príroda, voda aj príjemné teplo. Oslavovali sme tam narodeniny našej pani riaditeľky. Bola tam príjemná atmosféra. Veľmi  sa mi tam páčilo.
Ivka: Páčilo sa mi všetko a veľmi. Michalovi rodičia ma odviezli až pred dom, za čo som im veľmi vďačná. Kura bolo výborne pripravené aj slaninka mi chutila.

Zuzana Martinská a Janko Janák z Impulzu