Urobme radosť sebe a iným IV.

Po dlhom niekoľko týždňovom nacvičovaní sa konal náš očakávaný deň s veľkým D. Bol to štvrtý ročník nášho koncertu, ktorý sa konal dňa 15.6. 2011.

Doobeda sme mali generálku, na ktorej sme si všetko vyskúšali priamo na pódiu v Dome kultúry Lúky.

Hostia začali prichádzať na 17-tu hodinu. Pozvali sme rodičov a priateľov.

Prvú časť programu sa vymysleli my. Na filmové plátno sme premietali fotografie zo života nášho Impulzu spolu s pesničkou Tri slová od Mariky Gombitovej. Po nej sa k našim hosťom prihovorila pani riaditeľka a potom pokračoval náš program – séria šiestich pesničiek a pri každej z nich jeden z impulzákov imitoval známeho speváka. Mimi začínala a predviedla pesničku ŠŠŠ z muzikálu Rebelovia, Miška si vybrala pesničku Nech sa deje čo sa má od Zuzky Smatanovej, Michal Novotný Bednu od Wisky, Zuzka pesničku Taká som od Zory Kolínskej, Marcelka s Tomášom duet To zvládnem a Janka Hotel mama od Kristíny. Ja som vystupovala v predstavení Zuzky, kde som tancovala.

V druhej časti vystupovali viacerí. Výborný bol Mojmír, ktorý recitoval príbeh o žltom kanárikovi. Tancovali a spievali deti zo školy na Žehrianskej ulici. Spievali pesničku Hoki koki a všetkých v hľadisku roztancovali. Bolo to fantastické, aj ja som si zatancovala. Ďalej vystupovali folklórny súbor Harmatanec a predviedol ľudový tanec a žiaci z umeleckej školy spievali pesničky a hrali na saxofón.

Najviac sa mi páčilo naše predstavenie, lebo sme ho všetci spolu ťažko nacvičovali ale zvládli sme to. Mnohí z nás vystupovali prvýkrát v živote. Tešíme sa aj nabudúce.

Beátka Bartalská