Športový deň v Impulze

V utorok, 25. júna sme si pre kamarátov z Praktickej školy, ktorí k nám chodia na prax pripravili športové dopoludnie so súťažnými disciplínami. Počasie nám prialo a tak sme si mohli vyskúšať naše fyzické zdatnosti, šikovnosť, postreh ale najmä nášho športového ducha:-)

O desiatej hodine sme sa stretli na školskom dvore. Rozdelili sme sa do dvoch skupín – Impulz a Praktická škola. Súťažili sme v týchto disciplínach: hod tenisovou loptičkou na cieľ (kruh zo švihadla), slalom so zatvorenými očami pomedzi kolky, hádanie názvov rastlín, stromov, ovocia a zeleniny, mačka vo vreci, hádzanie lopty cez vystrihnuté otvory na plachte, podávanie lopty v predklone, slalom s loptičkou na ping-pongovej rakete a iné.

Za každú úspešnú disciplínu sme mohli získať body. Tak sme sa navzájom povzbudzovali a držali si palce. Tentokrát sa viacej darilo družstvu našich kamarátov. Ako víťazi si odniesli pekné diplomy a medaile, ktoré sme im vyrobili na keramike.

Na záver nás čakalo ešte malé pohostenie a rozlúčka pred prázdninami.  Tešíme sa, že sa na budúci rok opäť takto spolu stretneme.

Janka