Deň otvorených dverí

V utorok, 7. mája sme mali v Impulze deň otvorených dverí s témou „Ako poznáš svoje mesto?“

Na chodbe sme mali rozvešané fotky starej Bratislavy. O deviatej k nám začali prichádzať prví hostia. Privítala ich naša pani riaditeľka spolu s pani Aničkou, Kristínkou a Tomášom D. Prišli žiaci zo základných škôl, z praktickej školy, klienti z rôznych domovoch sociálnych služieb, naši rodičia, kamaráti a dobrovoľníci.

Pripravili sme si pre nich rôzne činnosti. Vo sviečkárskej dielni si mohli vyrobiť vlastnú sviečku. Pomáhali im pri tom Broňa, Miro, Beátka a Maťko. V salóniku si pre nich pripravili Janko, Ivica, Silvia a pani Alenka výrobu odznakov. Pripravili sme aj malé pohostenie vo forme bufetu – čipsy, chrumky a malinovku.

Ďalšími aktivitami v rehabilitačnom stredisku boli: výroba záložiek do knihy s motívom starého mesta a papierový kvet jari. Ja som vyrobila mame tri papierové ruže ku Dňu matiek.

Pomôcť nám prišla aj naša dobrovoľníčka pani Zuzka L. V tvorivej dielni si zase naša kolegyňa Šarlotka spolu s Dankou K. pripravili výrobu otlačkov obľúbenej pamiatky Bratislavy. Pomáhali im Michal s Romankom.

Naše sociálnej terapeutky si v Pinf miestnosti pripravili video o Impulze a Pinf hry. Potešilo nás, keď nám naši hostia zanechali odkaz v našej kronike. Tešíme sa, že sa o rok opäť u nás  stretneme.

 

Janka, Romanko a Ivka