Radničkine trhy

Tak, ako po iné roky aj tento sme sa na konci septembra stretli spolu s našimi priateľmi, kolegami a priaznivcami na Radničkiných trhoch, ktoré sa konali 21.9. a 22. 9. 2018 na Primaciálnom námestí.

Z Impulzu sme išli autobusom č.91 do mesta pod Most SNP. Odtiaľ sme sa prešli pešo cez mesto až na námestie. Tam už boli rozložené stánky, v ktorých predávali chránené dielne a domovy sociálnych služieb z celého Slovenska svoje výrobky.

V našom stánku predávala naša pani riaditeľka spolu s Tomášom K. rôzne sviečky, keramiku, tkané koberce a prestierania, maľované tašky a iné dekoračné predmety. Na nádvorí Primaciálneho námestia prebiehali rôzne workshopy. Záujemci  si mohli vyskúšať ako sa vyrábajú rôzne zaujímavé veci.   Náš pán majster chránenej dielne viedol sviečkársky workshop. Ľudia si na ňom mohli vyrobiť svoju vlastnú sviečku a takisto sa dozvedieť niečo o našej dielni.

Do mesta sa prišli pozrieť aj naši rodičia, bývalí kolegovia a priatelia. S predajom nám pomáhala aj Broňa, sestra pani riaditeľky – Eva a pani Aďa P. Keďže v piatok bolo krásne počasie, prišlo sa na Radničkine trhy pozrieť veľa ľudí. Mnohí z nich, ktorí sa pristavili pri našom stánku sa zaujímali o to, čo sa v našom zariadení robí a čo všetko vyrábame.  Podporili nás milým úsmevom, slovom ale aj kúpou niektorého z našich výrobkov, za čo vám všetkým ďakujeme!

Tešíme sa, že sa zase takto o rok spolu s Vami na námestí pri stánkoch stretneme.

Janka, Romanko a Kika