Vianočný večierok v Jaguári

V piatok, 15. decembra sme sa poobede vybrali autom z Impulzu na vianočný večierok do Nitry. Ten sa konal vo firme Jaguar Land Rover. Moja mama šoférovala a okrem nej išla s nami naša pani riaditeľka a naša bývalá pani účtovníčka Majka. Celou cestou sme sa rozprávali a počúvali rádio, aby nám cesta rýchlo ubiehala.

Hneď ako sme tam prišli, začal program. Najskôr bol príhovor a uvítanie nás – hostí. Počas programu spievala aj živá kapela a ja som si zatancovala. Na večeru nás čakalo bohaté pohostenie, každý sme si mohli vybrať na čo sme mali chuť. Ja som si dala pečenú kačku s červenou kapustou a minerálku.

Popri tom ako sme predávali naše výrobky – keramiku, sviečky a tkané koberce som bola prezlečená za anjela a ľuďom sa to veľmi páčilo. Mama mi kúpila biele šaty, anjelské vlasy a krídla. Od jednej pani som dostala aj sladkosti. Celý večer tam bola dobrá nálada a na večierok prišlo veľa ľudí. Nakoniec sme tam ostali asi do polnoci a naspäť sme sa doviezli autom. Bol to pekný večer na ktorom sme sa dobre cítili.

 

Kika