Plavecké preteky

V piatok, 21. 10.  ma mama skoro ráno zobudila, aby ma odviezla na plavecké preteky. Tie sa ako minulý rok konali v areáli FTVŠ na Lafranconi a organizoval ich Domov sociálnych služieb profesora Karola Matulaya .

Keď sme tam prišli, stretla som bývalých spolužiakov, ktorí tiež súťažili. Najskôr sa predviedli akvabely so spoločným číslom, potom plávali menšie deti s plávacími pomôckami. Páčilo sa mi to. Potom sme plávali my – súťažiaci z rôznych zariadení. Za Impulz som súťažila ja a Michal N. Plávala som na 50 m a 25 m. Ja som plával tiež na 25m a 50m. Bolo to náročné, pretože ku koncu som už prestala vládať plávať. Mojou veľkou motiváciou bola radosť, že ma prišla povzbudiť moja mama, pani Novotná a kamaráti z Impulzu.

Potom sme išli na prestávku, kde sme dostali bagetu, horalku a pitie. Na koniec sme ešte plávali štafetu na 100m.

Dopadla som nakoniec dobre, získala som 2 medaile. Ja som zase získal medaile za prvé miesto na 25m a 50m voľným spôsobom. Dostal som aj tašku na doklady, poháre a iné veci. Potešilo ma, že prišiel aj Tomáš D. a priniesol mi cukríky. Na obed som odchádzala domov s mamou autom.

Kika a Michal