Športové hry

Tak, ako po iné roky, aj tento sme sa stretli 7.júna na štadióne Lipského v Dúbravke, aby sme sa zúčastnili 32. ročníka športových hier, ktoré organizoval Dom sociálnych služieb prof. Karola Matulaya.

Počasie nám prialo a na štadióne vládla priateľská atmosféra. V kategórii zmiešané štafety súťažila za Impulz Marcelka, Tomáš D., Kristínka a Michal, ktorí si odniesli aj medaile.

Kristínka a Beátka súťažili aj v kategórii beh na 50m ženy a umiestnili sa na 3.mieste. Za mužov v tejto disciplíne behal Tomáš D. Ten skončil štvrtý.

Michal si po prvýkrát vyskúšal aj beh cez prekážky a umiestnil sa na 3.mieste.  Ďalšou súťažnou disciplínou bol beh na 100m a tu opäť uspela naša reprezentantka Marcelka a Tomáš D., ktorí si odniesli medailu. Našim reprezentantom sa darilo aj v trojboji.

Okrem toho boli pripravené aj netradičné disciplíny, ako napr. jazda a slalom na bicykli, skok do diaľky, skok s rozbehom, hod na terč a iné. Za šikovnosť, odvahu a dobré výsledky si odniesli medaile aj Tomáš K., Romanko a Tomáš G.

Tešíme sa, že sme okrem príjemne stráveného športového dňa stretli našich kamarátov a známych  a vzájomne sa povzbudzovali k dobrým športovým výkonom.

Janka, Kristínka a Janko