Urobme radosť sebe aj iným III.

Koncom júna sme zorganizovali, sebe a svojim blízkym, predstavenie s názvom Urobme radosť sebe a iným. Predstavenie sa konalo 14. júna, v DK Lúky na ulici Vígľašská 1 a začalo o 18 hodine. V ten deň, sme do kultúrneho  domu išli skôr, aby sme všetko pripravili. Pódium vyzdobovali hlavne Marcelka a Janka.

Počas celého predstavenia nás sprevádzala moderovaním Miška Jariabková so svojou maminou. Pred každým vystúpením oznámila, kto vystúpi a čo bude robiť. Na konci čísla poďakovali účinkujúcim, a každému dali kamienok pre šťastie s namaľovaným srdiečkom, ktoré sme si dopredu pripravili v Impulze.

Predstavenie sa začalo milým privítaním našej pani riaditeľky Janky. Hlavný program bol rozdelený na dve časti. V prvej účinkovali domáci Impulázi a v druhej hostia z rôznych umeleckých a športových oblastí. Pozvanie prijal aj kúzelník, ktorý nás pobavil svojimi kúzlami (zmenšujúce sa karty, kúzlo s farebnými loptičkami a iné).

Z Impulzu vystupovali Maťo Mišo (tanec – tango), Evička Olejárová (tanec – cha-cha), Janka Rybáriková (prednes básne  – Milan Rúfus, Deti  a dúha) a Ivka Kernaševičová (prednes bájky – Ezop, Človek a jeho synovia).

Z hostí sa nám páčili napríklad títo účinkujúci:

Zuzka:  „Tanečné vystúpenie dievčat zo ŠZŠ Žehrianská, ktoré tancovali ľudové tance.“

Beatka: „Mne sa najviac páčila hra na saxofón, pretože saxofonistka hrala pekné skladby.“

Miška: „Páčil sa mi kúzelník, lebo ma veľmi rozosmial s kúzlom s farebnými loptičkami. Páčilo sa mi aj to, že si počas vystúpenia pozýval na pódium hostí z publika.“

Ivka: „Mňa zaujali tanečnice s krídlami, prednes Janky Rybárikovej, moderátorky Miška a jej mama Paťa.“

Michal: „Ja som sa najviac potešil kúzelníkovi, ale páčili sa mi aj tanečníčky s havajským tancom.“

Predstavenie trvalo dve hodiny, bolo dlhé, ale veľmi pekné. Každému sa páčilo  niečo iné, každý zo sály vyšiel usmiaty. Pri východe sme mali výstavu a predaj našich výrobkov, kde si mohli, naši hostia a rodičia, kúpiť nejaký náš výrobok, napríklad sviečku, batikované tričko, svietnik  či maľované vázičky. Keď sme prišli večer domov, tak sa nám pred spaním všetko premietalo. Mysleli sme na to, že aké to bolo fajn, keď sme  mohli urobiť radosť sebe a iným.

Beátka Bartalská a Miška Jariabková